Hughes velger å se det positive

Hughes_Mark03.jpgMark Hughes tror hans lag fikk tilbake litt av stoltheten til tross for det sene utlikningsmålet til FC København.

{sidebar id=1}Etter flere flaue forestilliger på bortebane, så det lenge ut til at vi endelig skulle klare å ta en borteseier igjen (siste borteseier kom i UEFA Cup kampen mot Schalke 04 27.november i fjor), men så dukket innbytter Martin Vingaard opp og headet inn utlikningen til 2-2 ett minutt på overtid.

Vi lot dem utlikne på overtid, og det er litt vondt å fordøye akkurat nå. Vi hadde nok muligheter til å punktere kampen før det skjedde.

Men jeg tror likevel at vi på forhånd ville vært fornøyd med et uavgjort resultat samt to bortemål. Slik det ligger an nå så er vi i en god posisjon til å avgjøre dette selv på hjemmebane. Jeg er godt fornøyd med vår holdning og måten spillerne taklet ulike situasjoner på, og vi var hele tiden en trussel på kontringene, sier Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.