FC København – Manchester City 2-2

Vi la et godt grunnlag for avansement i UEFA Cupen etter 2-2 i snøværet i Parken mot FC København torsdag kveld.

{sidebar id=1}Nedum Onuoha gav City ledelsen i det 29.minutt etter at han ble spilt fri av Stephen Ireland. Alene gjennom prøvde han seg med et skudd, men det ble mer som et ufarlig tilbakespill til keeper. Men Købehavns keeper, Jesper Chirstiansen klaret å rote det til og ballen trillet over streken. 1-0 ble også pauseresultatet.

11 minutter ut i andre omgang utliknet Ailton da han headet en corner i mål, men bare fem minutter senere var vi på nytt i ledelsen. Shaun Wright-Phillips kom seg fri på vår høyrekant, la inn foran mål der Stephen Ireland satte ballen i mål fra 5 meters hold.

SWP hadde en stor mulighet til å øke ledelsen med fem minutter igjen å spille, men denne gang var keeper med på notene og reddet mesterlig. I stedet utlinket hjemmelaget på overtid da Martin Vingard fikk gå helt uhindret opp og heade et innlegg i mål bak en sjanseløs Shay Given.

Likevel har vi sikret oss et godt utgangspunkt foran neste ukes returoppgjør på City of Manchester Stadium.

Du kan lese fyldigere kampreferater HER og HER

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.