Bojinov endelig tilbake!!

Valeri Bojinov er endelig tilbake igjen og spiller kveldens reservelagskamp mot Hull på Regional Athletics Arena.

{sidebar id=1}Den svært så uheldige bulgareren har kun fått med seg en kamp fra start siden overgangen fra Fiorentina sommeren 2007. Etter to kamper som innbytter i starten av forrige sesong, fikk Bojinov sjansen fra start av i hjemmekampen mot Manchester United. Det endte på ut på båre etter noen få minutter med en alvorlig kneskade.

Foran denne sesongen var Bojinov endelig tilbake, og viste litt av det som bor i ham i noen av oppkjøringskampene. Men så var uhellet ute igjen. Under oppvarmingen til sesongens første Premier League kamp, borte mot Aston Villa, røk han achilles-senen og et nytt langt skadeavbrekk ventet.

Nå er han omsider tilbake og la oss krysse fingre for at han ikke pådrar seg flere alvorlige skader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.