Mark Hughes skuffet etter nytt bortetap

hughes_mark.jpgEn skuffet Mark Hughes sier at mangelen på fightervilje var årsaken til lørdagens tap for Portsmouth


.

{sidebar id=1}Dagens prestajoner er ikke i nærheten av hvor de må være. Når du kommer til slike plasser som dette er du nødt til å brette opp ermene og være villig til å sloss dersom du skal oppnå resultater, og slike egenskaper var desverre fraværende i dag, sier Hughes.

Flere spillere klarte ikke å komme opp på det nivået vi forventer, og det er frustrerende for oss alle. Dette var et tilbakeslag, nå må vi ta lærdom og sørge for at vi er bedre rustet til de neste kampene, sier Hughes.

Han så kun ett lyspunkt og det var Shaleum Logan som kom inn på kort varsel da Micah Richards måtte kaste inn håndkleet etter et overtråkk på fredagens trening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.