Før kampen: Portsmouth – Manchester City

Ettersom det spilles 5.runde i FA Cupen, er dette det eneste Premier League oppgjøret denne helgen.

{sidebar id=1}Kampen skulle egentlig vært spilt den 10.januar, men frost og snø gjorde at man den gang måtte utsette oppgjøret. Nå prøver vi igjen å ta vår første borteseier siden vi slo Sunderland 3-0 i slutten av august i fjor!!.

Shaun Wright-Phillips soner sin første av ialt tre kampers karantene som det engelske fotballforbundet gav ham etter å ha studert TV-bilder fra bortekampen mot Stoke, mens Richard Dunne soner sin fjerde og siste kamps karantene etter utvisningen i kampen mot Wigan i midten av januar.

Ellers er Daniel Sturridge, Benjani, Martin Petrov, Michael Johnson og Valeri Bojinov fortsatt uaktuelle med skader.

Portsmouth valgte å sparke sin manager, Tony Adams, i begynnelsen av denne uken etter en rekke svake resultater den siste tiden. Hans assistent, Paul Hart, har tatt over på midlertidig basis.

Jermaine Pennant, på utlån fra Liverpool, er klar for spill etter å ha stått over sist da de møtte nettopp Liverpool.Niko Kranjcar, som ble benket til den kampen, kan være tilbake i startoppstillingen igjen.

Papa Bouba Diop og Richard Hughes er uaktuelle pga skader. Mens Armand Traore, Marc Wilson og Younes Kaboul kan være tilbake igjen etter skader.

Kampen kan du se på Canal+Sport 1 kl. 16.00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.