Bojinov snart tilbake

Valeri Bojinov er tilbake i full trening og vil spille i en arrangert treningskamp bak lukkede dører på Carrington tirsdag.

{sidebar id=1}Bojinov, som mistet så å si hele fjorårsesongen med en kneskade, var endelig tilbake igjen og med i flere av oppkjøringskampene til denne sesongen. Men under oppvarmingen til sesongens første Premier League kamp, borte mot Aston Villa, var uhellet ute på nytt for Bojinov som denne gang røk achilles-scenen.

Bojinov har trent for fullt sammmen med de andre i en uke nå, sier Mark Hughes. Det han trenger nå er å få spille kamper. Derfor arrangerer vi denne kampen der vi satser på at han spiller en omgang, kanskje en time, sier Hughes.

Vår manager har også gode nyheter rundt en annen av våre langtisskadde spillere, nemlig Martin Petrov.

Martin driver fortsatt med sitt opptrenings program., og jeg tror han har time hos sin kirurg om kort tid. Vi håper at alt er som det skal være, ogg dersom han får grønt lys vil han starte å trene, og vil ikke være så veldig langt unna spill igjen, sier Hughes.

Benjani, som hinket av banen i hjemmekampen mot Everton, er heller ikke så langt unna spill igjen. Trolig er han spilleklar igjen om et par uker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.