Før kampen: Manchester City – Middlesbrough

ManchesterCity_1215981.jpgShaun Wright-Phillips spiller morgendagens kamp etter at han fikk ustatt fristen for å anke det engelske fotballforbundets tiltale om farefullt spill mot Rory Delap i forrige helgs kamp mot Stoke.

{sidebar id=1}Blir SWP funnet skyldig risikerer han tre kampers karantene.

Shay Given kan få sin debut etter overgangen fra Newcastle, mens Richard Dunne fortsatt er suspendert. Han soner nå sin tredje av totalt fire kampers karantene.

Ellers er det ikke meldt om noen nye skadeproblemer. Fra før av vet vi at spillere som Martin Petrov, Michael Johnson, Valeri Bojinov, Dietmar Hamann og Michael Ball alle er uaktulle med langtidsskader. Mens Jo og Tal Ben Haim har gått på utlån til henholdsvis Everton og Sunderland.

Middlesbrough er inne i en forferdelig periode og har ikke vunnet i Premier League på 12 kamper, sist seier kom i november da de vant 2-1 borte mot Aston Villa. De får tilbake Didier Digard og Gary O’Neill etter karantener, mens Andrew Taylor og Jeremie Aliadiere fortsatt er ute med skader.

Kampen ser du på Canal+Sport 1 lørdag kl. 13.45

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.