SWP risikerer karantene

Det engelske fotballforbundet, FA, fortsetter å vise sin totale uduglighet og forskjellsbehandling og har nå siktet Shaun Wright-Phillips for farefullt spill.

{sidebar id=1}Det var i episoden i Stoke-kampen der Rory Delap ble utvist at SWP tok litt igjen. Dommer Mark Atkinson så ikke episoden, men etter å ha sett den på video i etterkant sier han at han også ville gitt SWP rødt kort dersom han hadde sett det som skjedde.

SWP har fram til torsdag 5 februar kl 19.00 for å anke eventuelt innrømme sin skyld. Han risikerer tre kampers karantene dersom han blir funnet skyldig.

Mens Chelsea-spilleren som bevist plantet knottene i ryggen på en Liverpool-spiller foran et hav av TV-kameraer slipper karantene, det samme gjør Frank Lampard som ble utvist!!. Og vi husker vel også John Terry som ble utvist da vi møtte Chelsea, hvor mange kamper fikk han, jo du tippet riktig, null!!. Latterlig rett og slett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.