Shay Given klar for City

Shay Given (32) har skrevet under på en 4 1/2 år kontrakt med Manchester City.

{sidebar id=1}Det er ikke oppgitt noen overgangssum, men den ligger trolig på rundt £ 7.5 – 8 million.

Given har vært i Newcastle siden 1997, og har over 450 kamper for klubben deriblant 354 Premier League kamper. Han står også bokført med hele 91 landskamper for Irland.

Given startet sin karriere i Celtic før Kenny Dalglish hentet ham til Blackburn i 1994. Her var han for det meste reservekeeper for Tim Flowers. Etter et par låneopphold i Swindon og Sunderland ble han hentet til Newcastle av Dalglish som nå hadde overtatt her. Og etter godt og vel 11 år hos østkyst-klubben, er det nå vår tur til å nyte godt av Givens kvaliteter mellom stengene.

Mark Hughes er selsagt strålende fornøyd med å ha sikret seg Givens underskrift og sier at han i lengre tid har vært på jakt etter en rutinert keeper som kan komplimentere de to unge lovende keeperne vi allerede har i stallen (Joe Hart og Kasper Schmeichel).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.