Før kampen: Stoke – Manchester City

Mark Hughes kan trolig velge blant de samme som sist når han i morgen skal forsøke å lede laget til vår første borteseier siden slutten av august i fjor!.

{sidebar id=1}Den gang slo vi Sunderland 3-0, men tre uavgjorte på de fire sist bortekampene tyder kanskje på at vi er i ferd med å snu den dårlige trenden?. Dessuten vant vi for første gang siden i august to Pemier League kamper på rad da vi onsdag slo Newcastle 2-1.

Shaun Wright-Phillips fikk seg en smell og måtte forlate banen mot Newcastle, men det er trolig ikke verre enn at han spiller. Pablo Zabaleta måtte gi seg med krampe-tendenser, men også han er ventet å bli spilleklar.

Richard Dunne står over igjen, han soner sin andre av totalt fire kampers karantene.

Stoke får tilbake Ricardo Fuller som måtte sone karantene etter å ha slått til sin egen lagkamerat, Andy Griffin, i borteoppgjøret mot West Ham. Liam Lawrence kan også være aktuell igjen etter å ha vært ute siden i september da han ødela ankelen i en duell med sin egen hund!.

Sist vi møttes i slutten av oktober vant vi 3-0 etter tre scoringer av Robinho. Men Stoke er et helt annet lag hjemme der de blant annet har slått lag som Arsenal og Aston Villa og spilt uavgjort mot Liverpool. En forutsetnig for å klare tre poeng er at vi Klarer vi demme opp for deres farlige dødballer og lange innkast. Klarer vi det bør vi kunne ta med oss minst ett, forhåpentligvis alle tre poengene hjem til Manchester.

Kampen ser du på Canal+ Sport 1 kl. 13.45

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.