Før kampen: Manchester City – Newcastle

ManchesterCity_1215981.jpgDe to siste nykommerne, Craig Bellamy og Nigel de Jong, er begge aktuelle i startellveren til onsdagens kamp mot Newcastle på City of Manchester Stadium.

{sidebar id=1}Robinho får nok tillitt fra start til tross for sin «tjuvperm» i forrige uke. Richard Dunne pådro seg sitt andre rødt kort for sesongen i hjemmekampen mot Wigan og soner sin første av i alt fire kampers karantene. Trolig blir Vincent Kompany trukket ned i midtforsvaret sammen med Micah Richards. Et annet alternativ er å sette inn Nedum Onuoha.

Langtidsskadde spillere som Martin Petrov, Michael Johnson, Benjani og Valeri Bojinov er alle uaktuelle.

Newcastle må klare seg uten suspenderte Nicky Butt, mens Mark Viduka, Obafemi Martins og Shola Ameobi er uaktuelle på grunn av skader.

Nykommer Peter Løvenkrands kan få sin debut, mens det er usikkert om Shay Given spiller. Han har jo den siste tiden blitt linket til nettopp Manchester City, og dersom vi får tilslaget på ham spiller han definitivt ikke onsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.