Vi reddet iallefall fotballen!!

Dersom City kjøpte Kaka for rundt 1 milliard ville vi samtidig ødelegge fotballen hevdet kritikerne. Etter at vi i går kveld trakk oss fra videre forhandlinger med griske italienere og brasilianere, kan vel de samme nå slå fast at City med dette samtidig reddet fotballen.

{sidebar id=1}Kritikerne har vært mange og høyrøstede. Mange profiler har benyttet muligheten til å stikke hodet fram for å få litt tid i offentligheten, og kommet med de utroligste historier. Og de fleste Premier League managere har uttalt seg negativt om en eventuell overgang.

Er det ikke til det beste for Premier League at de beste spillerne spiller der??, og er det ikke til det beste for Premier League at flere enn de «fire store» kan være med å kjempe om Premier League titler. Jo, selvfølgelig sier managerne til disse mens nesene bare vokser og vokser. For når alt kommer til alt så er det penger som betyr noe.

Derfor blir det ekstra kvalmende å når David Beckham går ut og sier at penger ikke betyr så mye, det som betyr noe er å spille sammen med de beste spilleren og vinne trofeer. Hvorfor gikk så denne rare fyren til en amerikansk klubb de fleste av oss aldri har hørt om ??

Vi har gått opp og ned mellom tre forskjellige divisjoner de siste 30 årene, og sloss for å overleve økonomisk mens klubber som U**ted, Liverpool m.fl. har brukt milliarder på milliarder på spillere. Dette er tydeligvis glemt i en sådan stund, men nå er det endelig vår tur. Og de fire store skjelver. Ikke rart når du ser på gjeldbyrden til disse klubbene og legger til at de risikerer å miste enorme summer i Champions League inntekter.

Selv om Milan hevder at det var Kaka selv som sa nei til Manchester City, er det mer og mer som tyder på at dette var et velregissert spill fra Milans eier og Italias statsminister, Silvio Berlusconi.

Jeg heller til å tro mer og mer på Citys versjon av hva som egentlig skjedde. I korte trekk går den versjonen ut på at Kaka var til salgs og at Milan ville selge. Men da de så reaksjonene blant sine egne, fikk de kalde føtter og begynte å komme med nye og urimlige krav. City valgte naturlig nok å trekke seg og reise hjem med uforettet sak. For mye var allerede avklart, dette var fjerde gang City var i Milano, og det faktum at vi denne gang hadde med oss tre advokater samt et styremedlem som hadde reist rundt halve klode for å være med i møtene tydet på at man nærmet seg sluttforhandlingene. Slik skulle det altså ikke gå.

All PR er god PR sies det. De siste dagene har alt dreid seg om Manchester City, aldri har vi fått mer media-dekning enn det vi har hatt den siste tiden. Og viktigst av alt, vi reddet fotballen!!.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.