Robinho avviser rykter

chelsea_hjemme0809.jpgI en uttalese på sine egne hjemmesider avviser Robinho at det er noen uoverenstemmelser mellom ham og Manchester City.

{sidebar id=1}Han forsvant fra Citys treningsleir på Tenerife mandag kveld, og mange medier spekulerte i at han hadde forlatt resten av troppen etter å havnet i en konflikt med Mark Hughes. Enkelte hevdet også at han hadde forlatt Tenerife i sinne over at Kaka-avatlen gikk i vasken. Dette blir nå avvist på det sterkeste.

I følge kilder nær Robinho trives han veldig godt i Manchester City, har stor tro på klubbens framtid og ingen planer om å forlate sitt nye hjem.

Man hevder at det må være snakk om en kommunikasjonssvikt et eller annet sted.

Robinho spurte i forrige uke om klubbens tillatelse til å reise hjem for å løse noe familieproblemer. Derfor reiste han etter mandagens trening, sammen med sin kone og barn, til Brasil og vil være tilbake i løpet av noen få dager.

Han vil spille neste onsdags kamp mot Newcastle, og vil som alltid gi alt for å sørge for at klubben vinner. Han er fortsatt like motivert som før, og ønsker å bli toppscorer i Premier League, heter det i en uttales lagt ut på hans egen hjemmesider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.