VIKTIG INFO OM BILLETTER FCK – MAN CITY.

SUPPORTERKLUBBEN HAR LYKKES I Å FÅ 138 billetter i eget felt ØVRE B i Parken, som betyr at det blir den største samling skandinaviske City fans noensinne samlet på en tribune.

I tillegg vil vi få noen få billetter i City seksjonen, disse vil bli delt ut etter prioritet om hvem som har arbeidet mest for supporterklubbens STB eller hjemmesider, – sesong billetthavere, hvor lenge dere har vært medlemmer i supporterklubben, deltakelse i våre arrangementer, hvor ofte dere har reist over til Manchester tidligere osv. – Vi får neppe mer enn 15 billetter maks her, så det blir nærmest umulig å få alle 100 % fornøyde, men at vi har et eget felt må jo være en veldig god løsning synes nå jeg da…..Jeg er veldig fornøyd med at FCK ville hjelpe oss, slik at vi i hvert fall får et eget felt på tribunen. Jeg vil komme tilbake med praktiske detaljer etter hvert men i korte trekk blir det følgende:

1.Fotball billetter utleveres på Bloomsday Bar kampdagen. Dette blir vårt tilholdssted og puben drives av City fan og sesong billett haver Phil Simpson. Puben ligger i en sidegate for støget. Mer info kommer.

2.Det er fortsatt 6 plasser igjen til båtturen fra Oslo på onsdag om noen vil være med?

3. Vi arbeider for å finne ut om vi kan stille i City drakt og farger på vårt felt.

 

4. Kan jeg være så snill å be om at dere snarest betaler inn til konto 1602 5352169 kr 400 pr billett .

HVIS NOEN AV DERE SOM HAR BESTILT/BEDT OM BILLETT VIL TREKKE SEG SÅ SI FRA UMIDDLEBART til soensteb@online.no slik at vi ikke står igjen med ansvaret for betalingen av billetter du har spurt om, vi ber om forståelse for at ikke alle kan få billetter i City feltet ettersom City bare har fått 1500 billetter på deling til alle sine fans, og her deles det ut etter lojalitets poeng, slik at vi har en umulig oppgave å skaffe slike billetter til alle våre fans!

HAR DU IKKE BETALT DIN BILLETT INNEN 25 JANUAR SÅ FORBEHOLDER VI OSS RETTEN TIL Å SELGE DIN BILLETT VIDERE TIL ANDRE.

Jeg sier mange takk til vår kontaktperson i Danmark Morten Olesen og FCK som har hjulpet oss, og henstiller alle til pen oppførsel !  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.