Før kampen: Portsmouth – Manchester City

Wayne Bridge får sin City-debut, men vi reiser ned til sørkysten uten skadde Shaun Wright-Phillips, suspenderte Stephen Ireland samt at Robinho er høyst usikker.

{sidebar id=1}Mark Hughes har mange skadeproblemer å stri med foran lørdagens viktige oppgjør der vi skal prøve å reise oss etter det forsmedlige cuptapet mot Nottingham.

SWP måtte forlate banen med en hamstringskade forrige helg, og er tidligst klar igjen om 2-3 uker. Stephen Ireland pådro seg sitt femte gule kort i 2-2 kampen mot Blackburn og må sone karantene, mens Hughes håper i det lengste at Robinho blir spilleklar etter å ha stått over sist. Fortsatt mangler spillere som Benjani, Martin Petrov, Valeri Bojinov og Michael Johnson med langtidsskader.

Nedum Onuoha er derimot kampklar igjen etter å ha måttet gi seg i andreomgangen av Blackburn-kampen med en skade.

Portsmouth sliter også med skader foran kampen. I tillegg til at de nettopp har solgt unna spillere som Lassana Diarra og Jermaine Defoe.

Papa Bouba Diop, Richard Hughes og Jerome Thomas er alle uaktuelle. Mens Glen Johnson returnerer etter skade.

Sist lagene møttes på Fratton Park endte det 0-0, men vi kan jo håpe på en reprise fra sist lagene møttes, i september, da vi vant 6-0 hjemme på City of Manchester Stadium.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.