Viktig info mht. billetter til Parken

UEFACuplogo.jpgBilletsituationen til Parken er stadig uløst, og vi vet i skrivende stund stadig ikke om Supporterklubbens ønske om en separat sektion til os blir imøtekommet.

Parken har reserveret 150 billetter til os den 19. februar, men de mangler stadig en tillatelse fra City og Parkens sikkerhetsjef for rent faktisk å selge dem til os. Vi håper det beste!

Parken viser dog stadig velvillighet til at ville hjelpe os Skandinaviske Manchester City fans, men beder os nu om en komplet liste over hvilke skandinaviske Cityfans som kommer.

Jeg ønsker også at de som skal ha billett betaler inn et depositum på kr 400 pr billett til vår billettkonto 1602 5352169. Benytt denne mottakeradresse: Manchester City SCSB, Bervens Løkke 4, 0254 Oslo.

De som har bestilt flere enn 1 billett må også maile inn navn på de andre som skal ha billetter slik at dette også blir oppdatert fullstendig.

Manchester City har kun fått 1500 billetter til fordeling på sine fans, hvilket er et latterlig lavt antall som gjør at vi neppe får særlig mange billetter av denne kvoten, men vi gjør hva vi kan for å forsøke å løse problemet og at vi skal få best mulig plasser.

Vennligst send mail til soensteb@online.no med navn på hvem som skal ha dine billetter dersom du har bestilt flere enn 1 billett.

 

Hilsen Tor Sønsteby

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.