Transfer-oppdatering fra Hughes

hughes_mark_2.jpgSyv dager inn i det nye året og transfer-vinduet sier Mark Hughes at Manchester City jobber kontinuerlig for å hente inn spillere i tillegg til Wayne Bridge som allerede er på plass.

{sidebar id=1}Vi har lagt inn flere bud, og noen er allerede avvist på de nivåene vi la dem. Men jeg er sikker på at vi vil legge inn flere bud denne uken.

Det vi prøver på er å legge budene på en størrelsesorden der klubbene er villig til å begynne å diskutere. Dette er spillere vi gjør mye for å hente inn, så det er liten vits i å legge inn bud som du vet blir avvist. Det gjelder om å finne en gylden middlevei, da går det som regel mye snarere og komme til enighet om en avtale. Langdradde forhandlinger går ut over tålmodigheten til alle parter, så det er bedre å følge markedet, se på hva du tror klubben som har spilleren verdsetter dem til for så å komme med et akseptabelt bud. Dersom det er stor avstand mellom det vi byr og det klubbene forlanger, tar det som regel mye lengre tid å komme til en eventuell enighet.

Jeg har pekt meg ut de spillerne jeg tror kan hjelpe oss, og dette er overlevert til Garry Cook og Paul Aldridge som forsøker å forhandle fram avtalene.

Til tross for hektisk aktivitet i kulissene hos mange klubber, har det vært en treg start på dette transfer-vinduet. Jeg tror ikke det er gjort så mange avtaler, vår for Wayne Bridge er vel en av de få som er gjennomført til nå.

Spilleroverganger tar tid. Du må snakke med klubbene, få tillatelse til å snakke med spillerne og i tillegg kommer alle agentene og rådgiverne. Det er en lang prossess, og selv om du ønsker å gjøre handelen så fort som mulig så kan det til tider være vanskelig da klubbene ikke ønsker å kvitte seg med sine beste spillere, sier Hughes.

Han kommenterte også de siste dagers rykter om at Carlos Tevez var linket til klubben.

Vi er snart linket til alt som er, og jeg tror Tevez var en av de få som manglet, så nå er vel listen komplett, sa en munter Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.