Før kampen: Manchester City – Nottingham

Morgendagens 3.runde oppgjør i FA Cupen har kommet totalt i skyggen av det nylig åpnede transfer-vinduet, men vi får iallefall håpe spillerne har fullt fokus på det som skal skje utpå banen.

{sidebar id=1}Motstander Nottingham sparket nylig sin manager Colin Calderwood, han er nå erstattet med tidligere Derby-manager Billy Davies. Denne kampen kommer litt tidlig for ham, derfor vil der være den midlertidge manageren John Pemberton som vil lede laget lørdag, med Davies på tribunen. De mangler et par forsvarsspillere som er ute med skade, ellers ser det meste greit ut for det tidligere storlaget.

Manchester City sliter med mange skader, og fikk nok en mann på skadelisten da Nedum Onuoha måtte gi seg i andre omgang mot Blackburn sist helg. Mark Hughes kunne godt tenkt seg å spare noen spillere i denne kampen, men skadesituasjonen gjør dette vanskelig.

Lørdagens oppgjør blir det 99. lagene i mellom. City står med 40 seiere, 27 har endt uavgjort mens Nottingham har seiret i 31 kamper. Sist lagene møttes var på Maine Road i slutten av mars 2002. Den gang vant City 3-0, alle tre målene ble satt inn av Nottingham-fødte Darren Huckerby. To av spillerne som var med den gang ventes trolig å spille for City også denne gang, nemlig Shaun Wright-Phillips og Richard Dunne.

Nottingham har solgt alle sine ca 6000 billetter til kampen, så forhåpentligvis kan det bli et godt gammeldags cupoppgjør der City trekker det lengste strået til slutt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.