Vi må bygge sakte

Med åpning av transfer-vinduet like om hjørnet, maner Mark Hughes til tålmodighet og sier man kanskje må vente til 2010/11 sesongen før vi er i posisjon til å kjempe om de øverste plassene i Premier League.

hughes_mark.jpgDet er ventet at Hughes vil bruke sjekkheftet flittig i løpet av januar, når han skal forsøke å bygge opp er lag som på sikt kan kjempe om de gjeve titlene.

{sidebar id=1}Vi har ikke hatt fordel av et eneste transfer-vindu ennå (siden Sjeik Mansour overtok), og vi må nok gjennom tre eller fire før vi er i stand til å kjempe i toppen, sier Hughes.

City satte ny britisk transfer-rekord da de betalte Real Madrid £ 32.5 million for Robinho på forrige transfer-vindus siste dag (1.september), og uansett hvem som kommer inn dørene i løpet av januar er Hughes klar på at det vil ta tid å ta opp kampen med Arsenal, Manchester United, Chelsea og Liverpool.

Vi vil komme til et punkt der vi kan si at nå er vi klare til å ta opp kampen, men foreløpig er vi langt unna dette, det må alle forstå, sier Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.