Søndag kan ikke komme fort nok for SWP

swp_goal.jpgCity vil ri på en bølge av selvtillitt når de tar den korte turen til Ewood Park for å møte Blackburn søndag ettermiddag, ifølge Shaun Wright-Phillips.

{sidebar id=1}City skal prøve å ta ennå et skritt bort fra feil ende av tabellen, og etter 5-1 massakren av Hull kan ikke kampen komme fort nok.

Det vil bli tøft mot BLackburn på søndag, men vi kommer rett fra en flott seier og alle bør være fulle av selvtillitt, sier SWP.

Det var godt å komme på sporet igjen spillemessig, og ikke minst å få en seier. Det var en stor lettelse for oss. Vi kunne scoret mer. Både jeg og Stephen Ireland hadde sjansene, og kanskje kunne vi skapt litt flere sjanser også. Jeg  synes ikke vi klarte å holde tempoet oppe i andre omgang, men alt i alt spilte vi fantastisk som lag, sier han.

SWP tok seg også tid til å kommentere historier som har dukket opp i media den siste tiden om at ikke alt er som det bør være i City-garderoben.

Hver gang et negativt rykte har nådd den 1000. personen er historien en helt annen enn det den begynte med. Spør hvem du vil av spillerne og de vil bekrefte at det ikke er noen problemer mellom spillerne eller trenerapparatet. Det kunne vel folk se på banen i dag også.

Det er så mye prat fra folk som ikke vet hva som foregår. Inntil de har vært i garderoben og sett hva som foregår, bør de holde seg for gode til å gjette hva som skjer, sier SWP.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.