Manchester City – Hull 5-1

Manchester City holdt lekestue med Hull og ledet 4-0 allerede etter 35 minutters spill. Felipe Caicedo (2), Robinho (2) og Stephen Ireland sørget for Citys scoringer i en kamp vi fort kunne ha vunnet med ennå større siffer.

{sidebar id=1}Og spesielt Ireland hadde en stooor kamp. Han var nestsist på de tre første scoringene, før han selv fastsatte sluttresultatet til 5-1 åtte minutter før slutt. Like etter valgte Mark Hughes å ta ham av banen slik at han skulle få sin velfortjente ovasjon fra et meget tilfreds publikum

Fullt så tilfreds var ikke Hull-manager, Phil Brown, med sine spillere. Da dommeren blåste for pause, valgte han likegodt å ta med sine spillere til Hull-fansen. Der måtte de pent sette seg ned og fikk noen velvalgte gloser av sin manager i fullt påsyn fra 4000 tilresende fans.

City åpnet friskt og kunne fort fått en tidlig scoring, men Marlon King var likevel den som kom nærmest i åpningsminuttene da han lurte av Richard Dunne før han sendte i vei et skudd som Joe Hart så vidt fikk slått til corner.

Men etter 15 minutters spill var det klart for 1-0. Richard Dunne brøt et Hull-angrep, forserte 40-50 meter før han sendte til Robinho, Robinho fant Ireland på høyrekanten. Hans presise innlegg ble møtt av Caicedo som enkelt satte ballen i mål fra kort hold.

12 minutter senere var det klart for 2-0. Nok en gang var det Ireland som ble spilt fri på vår høyrekant, og nok en gang ble hans presise innlegg møtt av Caicedo som satte inn sitt fjerde mål på de tre siste kampene i den lyseblå drakten.

Minuttet senere sørget Robinho for 3-0. Ireland snappet ballen fra en Hull-spiller og spilte fri Robinho. Vår brasilianske ballkunstner lurte av en forsvarer før han kaldt satte inn 3-0.

Som om ikke dette var nok, ti minutter før pause var det klart for 4-0. Denne gang var det Shaun Wright-Phillips som kom seg fri på høyrekanten, innlegget fant Robinho som satte ballen sikkert i mål fra fem meters hold. SWP burde satte inn 5-0 like før pause, men satte ballen utenfor fra god posisjon.

Andre omgang måtte nesten bli et antiklimaks, og selv om Hull kom litt mer med i kampen, var det City som skapte de største sjansene. Gjestene fikk likevel sin redusering ti minutter før slutt. City klarte ikke å klarere en corner skikkelig, ballen havnet til slutt i beina på innbytter Craig Fagan som satte ballen i mål fra kort hold.

Men City var ikke ferdige, og to minutter senere fastsatte kampen store spiller, Stephen Ireland, sluttresultatet til 5-1. Robinho kom seg fri på vår venstreside, la tilbake til Ireland som klinket ballen i mål fra 10-11 meter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.