Hughes avviser Diarra-påstander

Mark Hughes avviser at Manchester City skal ha tilbudt Lassana Diarra en lukrativ kontrakt som han takket nei til og i stedet valgte å skrive under for Real Madrid.

{sidebar id=1}Diarra skrev under for den spanske klubben tidligere denne uken etter at de kom til enighet med Portsmouth om en overgangssum som trolig ligger på rundt £ 20 million. Samtidig sa Diarra at han kunne tjent mer penger ved å si ja til Manchester City, men at han ikke kunne la sjansen til å få spille for Real Madrid gå fra seg.

Dette blir på det sterkeste avvist av Hughes, som sier man aldri hadde noen samtaler med representanter for Diarra.

Vi ble informert om hvilken størrelsesorden en overgang ville ligge på, og hva som skulle til for å hente spilleren til klubben. Da vi fikk høre om beløpene følte vi at dette ikke var riktig for oss. Vi kom aldri med et bud på Lassana Diarra.

Vi fikk aldri tillatelse til å snakke med spilleren, så å si at vi tilbød mer penger er helt feil, sier Hughes til SkyNews.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.