BLI MED PÅ FELLESTUR TIL KØBENHAVN OG FCK KAMPEN

Opplegget er følgende:

Båtreise med Crown of Scandinaia med avreise klokken 17.00 fra Oslo ONSDAG 18. FEBRUAR.

Overnatting i 2 sengs innvendig lugar m/felles koldtbord ved avreise.

Ved ankomst København reiser vi til Phil Simpsons pub i København sentrum for frokost klokken 10.00 etterfulgt av oppvarming frem til kampstart. Ikke gå glipp av denne anledningen til tiårets City fest. Betaling kr 750, – til konto 1607 5155240, dette inkluderer båtreisen ned til København og stort koldtbord med en gang ved avreise.

DU MÅ SELV SØRGE FOR hjemreise etter eget ønske, her kan du velge mellom fly – retur med båt og eventuell overnatting i København på hotell?

Mange av oss har retur med fly veldig tidlig fredag morgen fra Kastrup og satser rett og slett på en våkenatt uten hotell i baren til Phil!

Vi har maks 50 plasser, og forsøker å skaffe billetter til så mange som mulig i City seksjonen, men mange må nok se kampen fra neutral tribune. Ikke desto mindre tror vi dette blir en uforglemmelig tur sammen med andre City fans. Påmelding umiddelbart til

Tor Sønsteby på mail soensteb@online.no . Fotball billett vil komme i tillegg når vi vet prisen her. Siste frist for påmelding er 10. JANUAR.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.