Hughes vil få tid

Hughes_Mark03.jpgMark Hughes har blitt fortalt at han er mannen som vil få ansvaret for å forsterke stallen nå i januar, til tross for en rekke svake resultater så langt denne sesongen.

{sidebar id=1}Etter søndagens tap for West Bromwich er vi nå under nedrykkstreken, og presset på Hughes øker for hver dag som går. Det har vært spekulasjoner rundt min framtid helt siden de nye eierne kom inn, så det er ikke noe nytt for meg, sier Hughes.

Jeg har fått forsikringer fra Sjeik Mansour og styreformannen, som begge fortsatt er positive. De forstår at klubben er i en utviklingsfase, og er fortrolige folk. De forstår at ting ikke vil skje over natten, noen forventer akkurat det, men de vet at så ikke vil skje.

Vi trenger alle tid, meg selv inkludert, men jeg vet at med de kvalitetene vi innehar, så vil resultatene komme.

Tapet på The Hawthorns var hardt å svelge for Hughes, spesielt med tanke på at det var andre gang i løpet av åtte dager at vi tapte en Premier League kamp på overtid.

Vi skrur av bryteren på kritiske tidspunkt, noe som koster oss dyrt. Vi er nødt til å være hundre prosent forkusert helt til kampen blåses av. Vi viste karakter da vi kom tilbake etter å ha fått ett mål imot, så å tape på overtid er veldig frustrerende, sier Hughes.

Vi jobber med å rette på ting, og vil gjøre så i løpet av transfer-vinduet. Vi vil hente inn kvalitets-spillere for å forsikre oss om at klubben går i rett retning i framtiden. Det er ingen garanti på hvor mange spillere vi vil hente inn, men vi trenger hjelp. Vi må være sikre på at spillerne vi henter inn vil forsterke laget umiddelbart, sier Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.