Manchester City – Everton 0-1

1229188604_spt_ai_man_city_everton_32.jpgTim Cahills scoring ett minutt på overtid sørget for at Everton stakk av med alle tre poengene i lørdagens oppgjør på City of Manchester Stadium.

{sidebar id=1}Cahill var høyest på en corner, og headet enkelt i mål da City allerede så ut til å ha hodene i garderoben. Corneren var forøvrig også av det helt unødvendige slaget, da Richard Dunnes unøyaktige heading tilbake til Joe Hart gikk ut over dødlinjen. På corneren glemte City alt som var av markeringer og hadde heller ingen på noen av stolpene. Hadde vi det hatt, hadde det nok aldri blitt noe mål.

Mark Hughes hadde Robinho og Micah Richards tilbake på laget etter skader, og Elano fikk sjansen fra start på bekostning av Darius Vassell. Robinho har stått over de to siste kampene på grunn av en ankelskade, og så fortsatt ut til å være litt plaget av skaden og var langt fra vanlig standard.

Første omgangen var sjanserik, men ingen av lagene maktet og omsette til dels store sjaner i tellende resultater. Mikel Arteta satte et frispark i tverrliggeren tidlig i omgangen, returen headet Fellaini like over.

Stephen Ireland burde satt sin sjanse da han ble spilt fri etter flott City-spill der både Robinho, Elano og Benjani var innvolvert i forkant, men skuddet fra god posisjon gikk like over. Robinho og Elano hadde også gode skuddforsøk, men Tim Howard i gjestenes mål fikk averget ved begge anledninger. Og da Howard omsider ble overlistet av en suser fra Shaun Wright-Phillips så smalt ballen i tverrliggeren.

På motsatt side viste Joe Hart klasse da han fikk slått Fellainis forsøk fra kort hold til corner, på den påfølgende corneren headet Joeleon Lescott like over. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Andre omgang ble mye kjedeligere. Jo kom inn for en strekkskadet Benjani uten at det forandret så mye, og det ble mye lengre mellom de store sjanene for begge lag.

Tim Cahill så ut til å få en enkel jobb med å heade et Phil Neville innlegg i mål etter ca en times spill, men Pablo Zabaleta var våkent med og fikk avverget med et nødskrik. På mosatt side fikk Stephen Ireland en stor sjanse til å sende oss i føringen med 18 minutter igjen å spille, men nok en gang fikk Tim Howard fingertuppene på skuddet og fikk slått til corner.

Og da alt så ut til å ebbe ut målløst, forærte Richard Dunne gjestene en corner. Tim Cahill bukket og takket for sløvt forsvarsspill og headet enkelt i mål fra 7-8 meters hold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.