Bojinov tilbake i januar ?

Mark Hughes har gitt en oppdatering på skadesituasjonen foran lørdagens kamp mot Everton på City of Manchester Stadium, og det er mye godt nytt.

{sidebar id=1}Hyggelig er det å høre at Valeri Bojinov gjør store framskritt etter sitt achilles-scene brudd i forkant av serieåpningen mot Aston Villa, og går alt etter planen kan han være tilbake for fullt igjen i midten av januar.

Han har vært skikkelig uheldig, men har vist styrke og karakter og med et smil om munnen tross sitt lange skadefravær. Vi er veldig fornøyd med framskrittene han gjør, og ser fram til å få ham tilbake, sier Hughes.

Robinho kan være tilbake til lørdagens kamp. Han har ikke trent denne uken, men Hughes sier han regner med at han vil være i stand til å trene sammen med de andre igjen fredag.

Nedum Onuoha kom seg greit gjennom en time i denne ukens reservelagskamp mot Middlesbrough etter lengre tids skadefravør, mens Javier Garrido sliter med en skade som han mottar behandling for.

Micah Richards stod også over Fulham-kampen med en leggskade, men blir trolig klar til lørdag. Danny sturridge er syk, mens det er ventet at Michael Johnson omsider vil trene sammen med resten av gruppen neste uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.