Hughes vil ha fem nye spillere

Hughes_Mark03.jpgI følge SkySport ønsker Mark Hughes å hente inn fem nye spillere i tarnsfer-vinduet i januar.

{sidebar id=1}Spekulasjonen i engelsk media har som ventet tatt mer eller mindre av, og vi har den siste tiden blitt linket til en rekke spillere, alt fra Kaka til Wayne Bridge. Men Hughes har fornuftig nok ikke røpet noen navn på de spillerne han ønsker å signere.

Samtidig er Hughes smertelig klar over at det ikke er lett å hente inn stjernespillere nå midt i sesongen, selv om man har mye penger å vifte med.

Vi er ute etter spillere som kan balansere laget. Det er mange spillere som er nevnt, noen store stjerner, men de spiller kanskje ikke i de posisjonene vi ønsker å forsterke nå.

Januar er en vanskelig tid for å forhandle med toppspillerne ettersom de opptatt med Champions League og/eller å vinne serien i sine respektive land. Klubbene er rett og slett ikke villige til å handle.

Faktum er at vi har fire-fem posisjoner vi ønsker å forsterke, og jobber med saken. Det er mye spekulasjoner, og problemer er at mange personer, agenter, prøver å dra fordeler av det.

Denne klubben kommer til å gjennomgå store forandringer, vi ønsker å bli en av de beste klubbene i verden, men de nye eierne vil ikke diktere oss på hvilke spillere som kommer eller ikke.

De ønsker kun å vite hvilke spillere vi ønsker oss, og gir oss eventuelt fullmakter til og signere dem.

Folk vil høre mye om Manchester City de kommenede månedene og årene. Men først må vi få inn den rette balansen og vinnermentaliteten i laget, sier Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.