David Villa nærmer seg City ?

David Villa skal være på vei til Manchester City for 582 millioner kroner.


{sidebar id=1}Ifølge News of the World blir Valencias angriper David Villa Manchester Citys første store forsterkning når overgangsvinduet åpner i januar.

Avisen melder at Villas rådgivere har hatt flere samtaler med City-ledelsen kommer til England neste uke for å forhandle frem en avtale

EM-toppscoreren forlenget nylig avtalen sin med Valencia frem til 2014 og har egentlig en utkjøpsklausul på 1,3 milliarder. Men den konkurstruede La Liga-klubben skal være nødt til å godta et langt lavere bud. Prisen skal ligge på 55 millioner pund, eller 582 millioner kroner.

Manchester City sjokkerte fotballverden i august da de hentet Robinho fra Real Madrid for over 330 millioner kroner. Klubbens Abu Dhabi-baserte eiere har varslet kjøp av 18 spillere – til en snittpris på 300 millioner kroner – og har blant annet prøvd seg på Demitar Berbatov, Mario Gomez, Ronaldo og Fernando Torres.

Villa er ikke fremmed for å reise.

– Jeg blir i Valencia så lenge presidenten vil ha meg. Hvs han sier at jeg må selges for å redde klubben, tar jeg den utfordringen og ser etter en ny utfordring, sier han ifølge avisen.

Real Madrid skal lenge ha vært interessert i 27-åringen, men valgte i stedet å hente Klass-Jan Huntelaar for 180 millioner kroner tidligere i uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.