Før kampen: Fulham – Manchester City

Robinho og Micah Richards er usikre foran lørdagens kamp mot Fulham.

{sidebar id=4}Begge blir med ned til London, det samme gjør Shaun Wright-Phillips som også stod over onsdagens UEFA Cup kamp mot Paris St. Germain etter å ha fått seg noen smeller i kampen mot Manchester United forrige helg.

SWP er frisk og rask igjen, og trener for fullt sammen med de andre fredag. Robinho og Micah står over og mottar behandling av fysioterapeut i stedet. Begge testes lørdag morgen for å se om de blir kampklare.

Elano måtte forlate banen i starten av andreomgangen mot Paris St. Germain med en lyskeskade. Nå viser det seg heldigvis at skaden ikke er så alvorlig som først antatt, men han vil likevel være ute av spill i 7-10 dager.

Nedum Onuoha er tilbake i full trening igjen etter sin siste skade. Michael Ball har slitt med sykdom den siste tiden, men det er ventet at han vil trene igjen fredag.

Gelson Fernandes, Martin Petrov, Michael Johnson og Valeri Bojinov er fortsatt ute med langtidskader.

Fulham har vel gjort det bedre enn de fleste hadde tippet på forhånd, anført av en god Brede Hangeland i deres bakre rekker. De ligger pr dags dato på en 10.plass med 19 poeng, to flere enn oss og med en kamp mindre spilt. De to siste kampene har begge endt 0-0 borte mot sterke lag som Aston Villa og Liverpool.

Hjemme står de med 5-1-1 på syv kamper, seierne er kommet mot Arsenal (1-0), Bolton (2-1), Newcastle (2-1), Tottenham (2-1) og Wigan (2-0). Det eneste laget som har klart å reise fra Craven Cottage med alle tre poengene så langt denne sesongen er West Ham som vant 2-1 der i slutten av september.

Kampen ser du på Canal+Sport 1. Husk tidlig kampstart kl. 13.45

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.