Avviser Casillas-rykter

Manchester City avviser ryktene om at de skal ha kommet med et rekord-stort bud på Real Madrid og Spanias keeper Iker Casillas.

{sidebar id=1}I følge spanske medier skal Citys nye eiere ha kommet med et bud på svimlende £ 129 million (visstnok en frikjøps klausul i Casillas kontrakt) i et forsøk på å lure ham bort fra Bernabeu. Mediene hevder at Citys eiere skal ha kontaktet Casillas agent, men fått til svar at Casillas ikke har til hensikt å forlate Real Madrid.

Manchester City mener pressen gjør dem til et offer for ville spekulasjoner etter at de ble overtatt av en styrtrik eier i september.

En slik overgangssum ville ha knust den forrige overgangsrekorden som er på £ 45 million som Real Madrid i sin tid betalte for Zinedine Zidane, og mye mer enn de £ 70 million enkelte hevder våre nye eiere er villige til å betale for å hente inn Kaka fra AC Milan.

En mer sannsynlig løsning på ny keeper vil være Italias landslagskeeper, Gianluigi Buffon, som ville koste mye mindre og som Mark Hughes allerede har vist sin interesse for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.