Før kampen: Manchester City – Paris St. Germain

Mark Hughes gjør en del forandringer på laget til onsdagens UEFA Cup kamp mot franske Paris St. Germain på City of Manchester Stadium.


{sidebar id=1}Shaun Wright-Phillips fikk seg flere smeller i søndagens lokalderby, og sliter med en vond ankel. Det samme gjør Robinho. Micah Richards forlot også banen tidlig i andre omgang er også tvilsom. Mest trolig blir alle tre spart.

Gelson Fernandes er ute en ukes tid til, mens det rapporteres om at Michael Johnson og Kelvin Etuhu er et par uker unna å være i full trening igjen.

Vi er allerede videre fra vår gruppe selv om to kamper gjenstår. Mark Hughes sier det er spillere han gjerne ville spart litt i et tett kamp program, men skader på andre spillere gjør at han egentlig ikke har så mange valg.

Men i og med at Robinho, SWP og Micah trolig blir spart i morgen, åpner det seg sjanser for spillere som Tal Ben Haim, Nedum Onuoha, Elano, Jo og Daniel Sturridge for å nevne noen.

Manager for Paris St.Germain, Paul Le Guen, legger ikke skjul på at den franske serien har førsteprioritet, og han har ikke toppet laget i noen av de to spilte kampene (1-3 tap borte for Schalke 04 og 2-2 hjemme mot Racing Santander), og gjør det neppe i morgen heller. Dermed blir det trolig to reservespekkede lag som løper ut på City of Manchester Stadium i morgen kvaked, kampstart 20.45 norsk tid.

Selv om vi allerede er videre, er det viktig å vinne puljen vår. Da møter vi i så tilfelle en gruppe-treer i 32.dels finalen. Blir vi nummer to må vi ut mot et av treer-lagene i Champions League gruppene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.