Dette ønsker Robinho seg til jul

Kaka, Ronaldo og vinnermentalitet.

{sidebar id=1}Manchester City skal handle når overgangsvinduet åpner i januar.

Med søkkrike arabiske eiere har Mark Hughes fått nærmest ubegrensede midler til spillerkjøp og flere store navn har vært koblet til de lyseblå.

Robinho ble kjøpt inn i sommer for 325 millioner kroner og den brasilianske angriperen vet hvem han ville kjøpt hvis han fikk velge.

– Hvis jeg kunne velge ville jeg valgt Kaka og Ronaldo, men det er mange bra spillere der ute, sier Robinho til Setanta.

 

Men det er først og fremst i de bakre rekkene Robinho mener de må forsterke.

– Skal en bygge ett hus må en starte med gulvet. Jeg har anbefalt Santos-spilleren Kleber, midstopperen Thiago Silva og treneren har snakket om Luisao i Benfica, sier Robinho.


Mangler vinnermentalitet

City klarte ikke å slå Manchester United på søndag. Robinho tror flere spillere er fornøyde med 5 eller 6 plass og ber Hughes kjøpe spillere som må vinne.

– Vi har fantastiske spillere her, men de mangler mentaliteten til mestere. I Real Madrid lærte jeg vinnermentalitet. Her er de fornøyde med 5 eller 6 plass, men jeg er bare fornøyd hvis jeg vinner, sier han.

Var på vei til Chelsea

Manchester City har som mål å bryte inn blant de fire store innen et par år. Robinho vil være med på forandringen og trekker frem Chelsea som eksempel.

– Chelsea var en liten klubb for noen år siden, nå er de en stor og mektig klubb i fotballen. Jeg vil være med å inspirere slik at folk kan få denne mentaliteten. Å være nummer to er ikke verdt noen ting, sier Robinho som trodde han var på vei til Chelsea før sesongen.

– Manchester City var den eneste klubben Real Madrid ville la meg dra til. Jeg trodde jeg var på vei til Chelsea, men Real Madrid ville ikke det og jeg hadde ingen planer om å bli værende der. Jeg er glad her og vil fortsette å bringe glede til supporterne, sier han.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.