Manchester City – Manchester United 0-1

Selv ikke med en mann mer på banen i en halv omgang maktet vi å overliste Manchester United. Dermed gikk bortelaget seirende ut av det 150.derbyet takket være en scoring av Wayne Rooney tre minutter før pause.

{sidebar id=1}United var det klart beste laget i første omgang, mens City kom mye mer med i den andre dog uten å skape så veldig mye ut av det spillemessige overtaket.

Wayne Rooney fikk den første sjansen etter 7 minutters spill, men Joe hart fikk etter litt om og men klarert. Christiano Ronaldo headet en corner like over, mens Joe Hart nok en gang viste klasse da han fikk slått en corner fra Dimitar Berbatov til corner.

Vi skapte ingenting å skrive hjem om før etter en halvtimes spill. Men da vi endelig skapte noe, var vi veldig nære en scoring. Men skuddet fra Stephen Ireland gikk via stolpen og utenfor.

United tok ledelsen etter 42 minutters spill. City fikk flere muligheter til å klarere uten hell, ballen havnet hos Michael Carrick som sendte i vei et skudd som Joe Hart måtte gi en retur på. Den gikk rett i beina til Wayne Rooney som hadde verdens enkleste jobb med å trille ballen i tomt mål fra 2-3 meters hold.

Mark Hughes valgte å foreta et dobbeltbytte i pausen. Ut gikk Darius Vassell og Dietmar Hamann, inn kom Elano og Pablo Zabaleta. Micah Richards ble flyttet inn i midtforsvaret igjen, mens Vincent Kompany ble dyttet opp på sin vante plass defensivt på midtbanen.

City hadde ballen mye i den andre omgangen, men United lå hele tdien kompakte med mange mann bak ballen og vi sleit med å skape store sjanser. Benjani sendte i vei et skudd som gikk like utenfor etter en times spill, mens gjestene stadig var farlige på sine kontringer. Midtveis i omgangen fikk Christiano Ronaldo sitt andre gule, og dermed rødt kort, da han på klønete vis da han vilje-handset etter en corner.

Men selv med en mann mer på banen skapte vi ikke all verden. Richard Dunne kom veldig nær etter en corner to minutter på overtid, men Patrice Evra reddet på målstreken. United kontret, og Joe Hart som hadde vært med fram på corneren, spurtet tilbake og fikk med nød og neppe slått Wayne Rooneys skudd til corner.

Dermed ebbet det hele ut med 1-0 til United etter en litt skuffende forestilling av våre gutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.