City kan bli størst av alle

chelsea_hjemme0809.jpgRobinho slår tilbake på uttalelser fra Alex Ferguson om at Manchester City neppe vil bli i stand til å kjempe blant de aller beste klubbene, og at det å gå til City var det samme som å gå til en liten klubb.

{sidebar id=4}De som sier Manchester City er en liten klubb, vil snakke om hvor stor klubben er om to-tre år. Det er et veldig ambisiøst prosjekt på gang i Manchester City. og ingenting er umulig i fotball.

Se på Chelsea. For tre-fire år siden ble også de regnet som en «liten» klubb. Men nå er de store, og som jeg sier, ingenting er umulig i fotball.

Robinho uttalte seg også om overgangen til nettopp Chelsea, som lenge så ut til å bli en realitet før City kom på banen.

Det var Chelseas egen feil. Jeg ønsket meg bort fra Real Madrid, og det visste de godt. Og til å begynne med var de de eneste som kom med et tilbud. Alt så ut til å gå i orden, men så la Chelsea ut bilder av meg og drakter med Robinho på deres nettsider, noe som provoserte Real Madrid kraftig.

Så, på siste dag av transfer-vinduet, kom City med et bud. Det er ikke noe morsomt å høre at jeg gikk til City på grunn av pengene. Når brasilianske spillere reiser utenlands er det for å forbedre sine liv, sier Robinho.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.