Robinho, Elano og Zabaleta blir hjemme

UEFACuplogo.jpgHverken Robinho, Elano eller Pablo Zabaleta ble med resten av troppen som onsdag reiste til Tyskland for UEFA Cup kamp mot Schalke 04.

{sidebar id=1}Robinho sliter fortsatt med en hoven ankel etter overtrokket mot Arsenal, og man tar ingen sjanser spesielt med tanke på at Manchester United er vår neste motstander i Premier League førstkommende søndag.

Pablo Zabaleta sliter med en strekkskade, mens Elano nettopp ble pappa. Og ettersom det oppstod noen mindre komplikasjoner etter fødselen, så har han fått tillatelse til å bli igjen hos sin kone. Gelson Fernandes er også ute.

Mark Hughes sier uavgjort vil være et godt resultat. Vi kan ikke se for langt fram (med henvisning til søndagens store derby-kamp), nå har vi fullt fokus inn mot Schalke-kampen. Vi vil spille foran et utsolgt stadion (60.000), det vil bli en fantastisk ramme rundt kampen og vi er nødt til å være klare for kamp, sier Hughes.

Schalke ligger for tiden på 7.plass i tysk Bundesliga, og har spilt to kamper i gruppespillet i motsetning til vår ene. Det har endt med 3-1 seier hjemme over Paris St. Germain og 1-1 borte mot Racing Santander.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.