Før kampen: Manchester City – Arsenal

manch_city.gifarsenal_crest.jpgRichard Dunne og Gelson Fernandes har sonet ferdig sine karantener, og i det minste Dunne vil trolig gå rett inn på laget igjen når City skal forsøke å slå Arsenal for første gang siden august 2006.

{sidebar id=1}Den gang ble Joey Barton matchvinner etter å ha satt inn kampens eneste mål på straffe i første omgang.

Mark Hughes har i skrivende stund fortsatt ikke lykkes i å hente inn en reservekeeper for Kasper Schmeichel i Joe Harts skadefravær, og dermed kan det være duket for benkeplass til vår 18 år gamle norske keeper Tobias Johansen. Gelson Fernandes seg en smell i landskampen mellom Sveits og Finland onsdag, men det er usikkert hvor alvorlig det er. Ellers er det ikke noen nye på skadelisten.

Trolig lagoppstilling: Kasper Schmeichel, Pablo Zabaleta, Javier Garrido, Richard Dunne, Micah Richards, Vincent Kompany, Stephen Ireland, Darius Vassell, Benjani, Robinho og Shaun Wright-Phillips.

Hos Arsenal returnerer Robin van Persie tilbake etter å ha sonet tre kampers karantene, men Arsene Wenger sliter med mange skader i sin spillerstall. Siste nykommer på sykestuen er Theo Walcott som skadet seg på landslagstrening med England, og blir borte flere måneder.

Kolo Toure og Emmanuel Adebayor er usikre, mens Emmanuel Eboue, Tomas Rosicky og Eduardo alle er uaktuelle. Det samme er Cesc Fabregas som soner en kamps karantene etter å ha pådratt seg fem gule kort hittil denne sesongen.

Kampen starter lørdag kl. 16.00 og kan ses direkte på Canal+Sport 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.