City på keeper-jakt

Premier League har gitt Manchester City tillatelse til å hente inn en ny keeper som midlertidig erstatter for Joe Hart som skadet seg i søndagens kamp mot Hull.


{sidebar id=1}Ankelskaden han pådro seg viser seg heldigvis ikke å være så alvorlig som først fryktet, og han kan være tilbake allerede til kampen mot Manchester United neste helg. Men Hughes ønsker likevel å hente inn cover for Kasper Schmeichel ettersom tredje keeper, Richard Martin, også er skadd. Dette gjør at Mark Hughes eventuelt må satse på vår 18 år gamle norske keeper Tobias Johansen som reservekeeper, dersom han ikke klarer å hente inn en ny.

Vi har fått tillatelse til å hente inn en keeper på lån, så vi vil sondere markedet for å se om det er noen som er tilgjengelige, og om de eventuelt er verdt å hente inn, sier Mark Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.