Hull – Manchester City 2-2

Det ble tabbenes aften og et takt for sist fra Geovanni da Hull og Manchester City delte poengene etter 2-2 på KC Stadium i Hull søndag ettermiddag.


{sidebar id=1}Robinho var for anledningen kaptein i Richard Dunnes karantene-fravær, mens Tal Ben Haim var hans erstatter i midtforsvaret. Vincent Kompany kom som ventet inn i stedet for Gelson Fernandes, som også måtte sone karantene, resten av startoppstillingen var som sist helg mot Tottenham.

Etter en sjansefattig åpning av kampen forærte Tal Ben Haim hjemmelaget ledelsen i det 14.minutt. Micah Richards spilte på tvers til Ben Haim, som i stedet for å klarere sendte ballen altfor løst tilbake i retning Joe Hart. Daniel Cousin takket og bukket, og hadde en enkel jobb med å sette ballen under en utrusende Hart og i mål. Som om ikke dette var nok, pådro Hart seg en ankelskade i situasjonen og måtte kaste inn håndkleet et par minutter senere. Dermed var det klart for sesongdebut for Kasper Schmeichel i City-målet.

City slet mot et aggresivt hjemmelag og klarte ikke å skape noe framover før vi selv ble forært et utlikningsmål i det 37.minutt. Kamil Zayette så ut til å ha full kontroll etter at Robinho hadde forsøkt seg med et gjennomspill til Benjani, men en dårlig touch gjorde at han fikk ballen litt for langt foran seg og Stephen Ireland fikk verdens letteste jobb med å sette ballen i det tomme målet bak en utmanøvrert keeper.

Like før pause var Ireland frampå igjen, denne gang var målet av den lekre sorten. Javeir Garrido fikk ballen ute på vår venstrekant, han la inn til Ireland som først la ballen til rette på høyrefoten før han satte ballen nydelig i krysset fra 15-16 meters hold. Dermed kunne vi gå til pause med ledelsen 2-1.

Hull var aggresive i starten av andre omgang, og gav aldri City noe ro til å få igang sitt spill. Og det lå liksom litt i kortene at dersom de skulle få en utlikning så ville den komme ved ex-City spiller Geovanni. Og etter 60 minutters spill var det akkurat det som skjedde. Hull fikk et noe billig frispar på rundt 20 meters hold. Geovanni sendte i vei et skudd som gikk via Vincent Kompany i muren og bak en utspilt Kasper Schmeichel.

Begge lag jaktet på et seiersmål, og vi kom så absolutt nærmest da Stephen Ireland stusset et oppspill ned til Darius Vassell i det 90.minutt. Men Vassell satte ballen svakt rett på keeper fra 6-7 meter. På overtid fikk også innbytter Jo en mulighet, men det endte i en resultatløs corner og dermed ebbet det hele ut med 2-2 og poengdeling.

Legg igjen en kommentar