Før kampen: Hull – Manchester City

hull.jpgmanch_city.gifRichard Dunne og Gelson Fernandes må stå over på grunn av karantene, mens Vincent Kompany returnerer etter å ha sonet ferdig sin karantene.


{sidebar id=1}Dermed må Mark Hughes finne en erstatter til Dunne i midtforsvaret. Det mest nærliggende er at enten Nedum Onuoha eller Tal Ben Haim kommer inn og spiller ved siden av Micah Richards. En annen mulighte kan være å trekke ned Vincent Kompany, og kjøre inn Dietmar Hamann defensivt på midtbanen.

Daniel Sturridge er uaktuell med en ankelskade, mens spillere som Michael Johnson, Martin Petrov og Valeri Bojinov fortsatt er ute med skader. Elano skal etter rapporter i engelsk media ha blitt bøtelagt for å ha gått til avisene og klagd sin nød over lite spilletid, noe som neppe har imponert Hughes og Elano må nok være fornøyd med maks en plass på benken til søndagens kamp.

Sannsynlig lagoppstilling: Joe Hart, Pablo Zabaleta, Javier Garrido, Micah Richards, Tal Ben Haim, Vincent Kompany, Stephen Ireland, Darius Vassell, Benjani, Robinho og Shaun Wright-Phillips.

Hull har så langt vært den største positive overraskelsen i Premier League, men har etter en flott åpning etterhvert møtt hverdagen og har i likhet med Manchester City tre strake tap i serien. Regn med en jevn og tøff batalje på KC Stadium, der vi forhåpentligvis har det lille ekstra av kvalitet til å ta med oss hjem alle tre poengene.

Kampen vises på Canal+Sport 1. Avspark søndag kl. 17.00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.