Hughes fornøyd etter styremøte

Hughes_Mark03.jpgMark Hughes sier han har hatt flere positive samtaler med vår nye styreformann, Khaldoon Al Mubarak. Rapporter i engelsk media den siste tiden har gått ut på at Hughes lever på lånt tid i City, noe som avvises av Al Mubarak.


{sidebar id=1}Søndag formiddag hadde det nye styret i Manchester City sitt første styremøte, der blant annet Gary Cook la fram et 200 siders dokument om hva som må forbedres for at City skal kunne ta steget opp mot de beste i Premier League og Europa.

Det var et veldig interresant møte, og jeg hadde også Mubarak hjemme hos meg privat lørdag kveld der han spiste middag sammen med resten av min familie. Vi hadde noen gode diskusjoner og slappet av i hverandres selskap, sier Hughes.

Styremøtet søndag formiddag var også veldig positivt og jeg fikk anledning til å møte de nye medlemmene av styret. Alle forstår at dette er en veldig spennende tid for oss, alle fikk komme med sine synspunkter og vi vet hvilke ting som må gjøres for å nå våre mål.

Styreformannen vet hvor vi står, selvsagt hadde det ideelle vært å hatt bedre resultater. Men vi har spilt god fotball, og det har vært få ganger vi har vært misfornøyd med spillet vi har prestert. Styreformannen, og alle andre i klubben, vet at ting ikke skjer over natten.

For tiden er det litt hysterisk, folk må ta det litt med ro, poengene vil komme. Det sier seg selv med den kvaliteten vi nå har i spillerstallen, men vi må ha roen og være positive, sier Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.