Styreformann ler av Hughes-rykter

Styreformann, Khaldoon Al Mubarak, ler av søndagens avis-spekulasjoner rundt Mark Hughes og uttrykker samtidig sin fulle tillitt til både Hughes og Garry Cook.

{sidebar id=1}Mubarak sa samtidig, etter det første styremøtet med det nye styret, at selv om penger vil være tilgjengelig når transfervinduet åpner igjen i januar, så har man også mer langsiktige planer for klubben.

Vi er rolige og har kontroll, og vi i styret har stor tillitt til Mark Hughes. Dette er er et vinnerlag som for tiden går gjennom en læreprosess. Selv om januar er en interessant anledning til å forsterke laget, har vi en tiårs plan med klubben og vi er bare inne i de to første månedene av denne, sier Mubarak.

Han ler samtidig av spekulasjonene rundt Hughes i engelske søndagsaviser.

Heldigvis leser jeg ikke disse avisene som påstår at Hughes er under press, men finner de likevel litt utrolige. Så sent som i dag ble jeg fortalt om artikler der vi er linket til to forskjellige managere og at vi er nær ved å signere dem.

Dette er bare tull. Jeg har stor tillitt til Mark og hans lag og jeg tror at folk allerede i januar vil se at vi har et godt fundament på plass i laget, at vi har en god manager og at vi vil forsterke spillerstallen. Fårhåpentligvis vil resultatene komme etterhvert, sier Mubarak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.