Benjani og Vassell tilbake da reservene slo Liverpool

Både Benjani og Darius Vassell var tilbake på banen igjen etter lengre tids skadeavbrekk og spilte første omgang da Liverpools reserver ble slått 2-1 mandag kveld.

{sidebar id=1}Også Michael Ball var tilbake i spill igjen, og spilte som de to andre den første omgangen.

Paul Marshall sendte City i føringen i det 9.minutt etter et innlegg fra Benjani. Liverpool utliknet  til 1-1 i det 43.minutt ced Nabil El Zhar, men bare minuttet senere var Benjani frampå og satte inn 2-1 til City.

Manchester Citys lag: Tobias Johansen, Shaleum Logan, Michael Ball (Sam Williamson, 46′), Ben Mee, Clayton McDonald, Adam Clayton, Vladimir Weiss, Paul Marshall, Darius Vassell (Ian Daly, 46′), Benjani (James Poole, 46′), Donal McDermott.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.