Preview: Middlesbrough – Manchester City

middlesbrough.gifmanch_city.gifRichard Dunne og Ched Evans rekker trolig kveldens kamp mot Middlesbrough, til tross for at begge måtte forlate banen i søndagens kamp mot Stoke med skader.


{sidebar id=4}Dunne fikk seg en smell i brystet for et par uker siden, og har slitt med litt pusteproblemer. Men undersøkelser viser at det ikke er snakk om noe alvorlig problem og alt tyder på at vår kaptein leder laget ut for å hevne 8-1 tapet i forrige sesongs avslutningskamp på Riverside Stadium.

Ched Evans fikk seg en smell like over kneet mot Stoke,  og måtte hinke av banen like før pause, men det er ventet at han blir kampklar igjen til i kveld. Jo er fortsatt ute med et halsbetennelse, og dermed må Mark Hughes velge om han vil starte med Evans på topp igjen som sist, eller om Daniel Sturridge skal få tillitt fra start etter en godt innhopp søndag. Da erstattet han Evans, og svarte med godt spill og to målgivende pasninger.

Darius Vassell, Benjani, Valeri Bojinov, Martin Petrov og Michael Johnson er alle uaktuelle, mens Pablo Zabaleta soner den siste av tre kampers karantene etter det røde kortet han fikk i hjemmetapet mot Liverpool.

Hjemmelaget må definitivt klare seg uten Robert Huth og Justin Hoyte, mens Mido er usikker med en strekkskade. Julio Arca er derimot klar for spill igjen.

Manchester City (fra): Hart, Richards, Dunne, Ben Haim, Garrido, Wright-Phillips, Ireland, Kompany, Elano, Robinho, Evans, Sturridge, Fernandes, Onuoha, Caicedo, Hamann, Berti, Ball, Schmeichel.

Middlesbrough (fra): Turnbull, Arca, Jones, Wheater, J Johnson, Taylor, Grounds, Riggott, Pogatetz, Shawky, Digard, O’Neil, A Johnson, Downing, Alves, Aliadiere, Tuncay, Emnes, Walker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.