Liverpool 3 / Manchester City til topps

 
 Liverpool 3 / Manchester City gikk til topps på en meget vellykket quizkveld på Two Dogs fredag 17.oktober. Quizmastere var Dag Solheim og Øyvind Johannessen fra Canal+. Vinnerlaget, som er avbildet over, bestod av Håvard Nordlie og Henrik Eide fra Liverpool med god hjelp av VG journalist og Manchester City supporter Knut Espen Svegaarden (i midten med premien).West Ham United er fast inventar på SBFs quizkvelder, og hentet denne gangen hjem 2. plassen. Laget bestod av Øyvind Smith, Balal Ahmad Bahtti og Odd Arne Jensen. Bronsen gikk til tittelforsvarerne fra Leicester City (Tips redaktør Øivind Smestad, Ivar Tisthammer og Ulf Larsen). Deltagende lag: West Ham United, Derby County, Leicester City, Liverpool 1, 2 og 3, Ipswich Town, Manchester United, Aston Villa og Manchester City supporter Knut Espen Svegaarden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.