City i samtaler om Zaki ??

Manchester City skal være klare for samtaler med Wigan-spissen Amr Zaki. Zaki er denne sesongen på utlån fra den egyptiske klubben El Zamalek.

{sidebar id=1}Han har funnet seg meget godt til rette i Premier League og står allerde bokført med 7 scoringer på 8 Premier League kamper. Blant annt to scoringer i lørdagens 2-3 tap for Liverpool.

Wigan-manager, Steve Bruce, sier klubben har en avtale om kjøp med Kairo-klubben etter at låneperioden er over, men takket være godt spill og mange scoringer har flere klubber nå for alvor begynt å vise interesse for Zaki.

I en uttalelse fra El Zamalek heter det at en delegasjon fra klubben i nærmeste framtid vil reise til enten Manchester eller Abu Dhabi for å starte forhandlinger med representanter for Manchester City angående Amr Zakis framtid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.