Petrov kan bli borte lenge

De første undersøkelsene av Martin Petrovs kne tyder på at skaden er av det mer alvorlige slaget og at han dermed vil bli borte fra fotballen en god stund framover.

{sidebar id=1}Mark Hughes sier Petrov har pådratt seg en leddbåndskade, og at han nå skal gjennom nye mer omfattende undersøkelser.

Vi håper på positive nyheter, men de første undersøkelsene ser ikke særlig bra ut så vi frykter at han vil bli ute i lang tid, sier Hughes.

Petrov var nettopp tilbake i spill igjen etter en hamstring-skade han pådro seg i slutten av august, og hadde bare to korte innhopp som innbytter før han reiste på landslagsoppdrag for Bulgaria.

Der spilte han hele kampen for Bulgaria i lørdagens 0-0 kamp mot Italia, før uhellet var ute en halvtimes spill ut i onsdagens bortekamp mot Georgia.

Så kan man i ettertid stille seg spørsmålet om det var så lurt å sende en spiller som nettopp var tilbake fra skade ut i to tøffe VM-kvalifiseringskamp på fire dager.

Da er det bedre nyheter rundt Robinhos skade. Han fikk seg en smell i VM-kvalifiseringskampen mot Colombia, men der er ikke verre en at han er klar til mandagens kamp mot Newcastle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.