Robinho og Petrov ut med skader

Både Robinho og Martin Petrov måtte forlate banen med skader i onsdagens VM-kvalifiseringskamper mot henholdsvis Colombia og Georgia.


{sidebar id=4}Nå krysser man fingre for at de blir klare igjen til mandagens oppgjør mot Newcastle på St.James’ Park.

Robinho måtte forlate banen midtveis i andre omgang med en lårskade, men de første rapportene tyder på at det ikke mer alvorlig enn at han kan bli klar igjen til mandag. Men han vil ikke være tilbake i Manchester igjen før fredag, og først da vil man vite noe mer sikkert rundt skaden.

Martin Petrov ble båret av banen etter bare en halvtimes spill i Bulgarias bortekamp mot Georgia. Det skal være snakk om en kneskade. Han er allerede tilbake i Manchester og får behandlinger på treningsenteret på Carrington. De første rapportene går ut på at det ikke er snakk om noen alvorlig skade og at han kan være klar om ikke alt for lang tid. Men mandagens kamp kommer kanskje litt for tidlig.

Ellers spilte også Elano og Jo fra start da Brasil noe skuffende bare klarte 0-0 hjemme mot Colombia.

Felipe Caidedo spilte for Ecuador som tapte 3-1 borte for Venezuela.

Shaun Wright-Phillips kom inn som innbytter i Englands 3-1 seier mot Hviterussland i Minsk.

Vincent Kompany spilte for Belgia som tapte 1-2 hjemme for Spania. Tal Ben Haim spilte for Israel i 1-1 kampen borte mot Latvia, mens Gelson Fernandes kom inn som innbytter da hans Sveits tok en sterk borteseier mot Hellas i Aten.

Ched Evans fikk 13 minutter som innbytter da Wales tapte borte for Tyskland, mens Ryan McGivern fikk en knapp halvtime for Nord-Irland i 4-0 seieren over San Marino.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.