Hughes er realistisk

Hughes_Mark03.jpgTil tross for nye styrtrike eiere, har Mark Huhges et realistsik forhold til eventuelt nye spillere når transfervinduet åpner igjen i januar.

{sidebar id=1}Etter at vi hentet inn Robinho for et rekordbeløp like før transfervinduet stengte 1.september, har vi blitt linket til spillere som David Villa, Gianluigi Buffon, Kaka og Fernado Torres bare for å nevne noen.

Men Hughes toner ned forventningene ved å si at de spillerne han ønsker å hente inn i januar er spillere han hadde på blokka allerede før våre nye eiere var på plass, og ikke super-stjerner som er blitt linket til klubben den siste tiden. For Huhges er det viktigste nå å få mer erfaring inn i laget.

Alle disse historiene som linker oss til kjøp av verdens beste spillere begynner å bli ganske så forutsigbare, men er noe vi bare må forholde oss til. Interessen rundt klubben er blitt mye større, og alle vil være de første til å vite hvem som kommer inn og går ut av dørene i klubben.

Jeg fortsetter å fortelle alle at vi prøver å være realistiske med tanke på hvilke spillere vi vil hente inn. Det er ikke noe poeng i å jakte på spillere vi ikke har sjans å få likevel. Spillere vi vil prøve å hente inn, er spillere vi har fulgt over lang tid.

Alle managere er ute etter gode spillere, og blir de tilgjengelige skal City være på banen, trikset er å vite når de blir tilgjegelige og å få til en avtale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.