Tøff motstand i UEFA Cupen

UEFACuplogo.jpgTirsdag formiddag ble gruppene i UEFA Cupen trukket, og vi havnet i gruppe A sammen med Schalke 04 (Tyskland), Paris St. Germain (Frankrike), Racing Santander (Spania) og FC Twente (Nederland). 

{sidebar id=1}Kampdatoer er 23.oktober, 6.november, 27.november, 4.desember og 18.desember.

Manchester City har spillefri den 23.oktober. 6.november spiller vi hjemme mot FC Twente. 3 uker senere, 27.november venter en tøff bortekamp mot Schalke 04. Deretter spiller vi hjemme mot Paris St. Germain onsdag 3.desember (merk datoen, denne er flyttet fra den opprinnelige datoen som var 4.desember) før vi avslutter med bortekamp i Spania mot Racing Santander torsdag 18.desember.

De tre beste i hver gruppe går videre til 16-dels finale som trekkes fredag 19.desember.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.