Manchester City – AC Omonia Nicosia 2-1

Manchester City er klare for gruppespillet i UEFA Cupen etter at det ble seier 2-1 hjemme på Eastlands torsdags kveld og dermed 4-2 sammenlagt. Elano og Shaun Wright-Phillips sendte City opp en i 2-0 ledelse før kypriotene reduserte en gang mot slutten av kampen.

{sidebar id=1}I en sjansefattig og kjedelig førsteomgang kom Micah Richards nærmest scoring i det 2.spilleminutt, men headingen hans etter et innlegg fra Elano gikk rett på keeper.

Det var et helt annet City-lag som kom på banen i andre omgang, og det skulle ikke ta mer enn et par minutter før vi var i føringen. Jo fant Robinho på vår venstreside. Robinho avanserte noen meter før han la ut til Elano som satte ballen kontant i mål fra rundt 20 meters hold.

Syv minutter senere satte Shaun Wright-Phillips inn 2-0 med sin fjerde scoring for City etter sin overgang fra Chelsea i slutten av august. Robinho la ut til Pablo Zabaleta på vår høyrekant. Zabaleta la elegent videre til SWP på en-touch. SWP dro av et par forsvarere før han plantet ballen bak en sjanseløs keeper.

Omonia Nicosia fikk en redusering 12 minutter før slutt da innbytter Alabi fikk gå ganske så uhindret opp på på første stolpe på en corner og heade ballen i mål.

Hyggelig var det også å se Martin Petrov i akjson igjen etter sin lyskeskade. Han kom inn for Robinho med 20 minutter igjen å spille, Petrovs første kamp siden vi slo FC Midtjylland på bortebane i slutten av august.

Trekningen for gruppespillet i UEFA Cupen er førstkommende tirsdag. Lagene er delt opp  i fem forskjellige grupper a åtte lag avhengig av seedings-poengene. Hver gruppe skal så bestå av ett lag fra hver seedings-gruppe. Dette kan vi komme tilbake til senere, men de syv lagene (i tillegg til de andre engelske lagene) som vi ikke kan komme i pulje med et: Rosenborg, Udinese, Feyenoord, Sporting Braga, Slavia Praha, Galatasaray og Sampdoria.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.